Slack: join the conversation

Zijn maandelijkse meetups niet genoeg?
Wil je regelmatiger contact met co-WordPress’ers?
Zoek je zelf WordPress-hulp, wil je anderen helpen of wil je gewoon zeveren met collega’s?

Join us op Slack!

Slack is een heel flexibele communicatietool die ondertussen door heel de WordPress community gebruikt wordt voor alle open interne communicatie (ervoor gebruikte de community IRC, wat veel ongebruiksvriendelijker was).

Slack kan snel op eender welk device geïnstalleerd worden en zowel realtime gebabbel als privé-conversaties zijn er mogelijk. Samen werken, samen brainstormen of gewoon samen zeveren. Perfect om elkaar te helpen en om samen te organiseren. Dus wij zijn enthousiast 😉

Kristof Bernaert (WP Brussel) had eerder al een slack account opgezet voor wordpressbelgium en nu zit er dus ook effectief volk op.

Hoe kom je er in?

Enkel en alleen door een invite. Stuur ons via het formulier hieronder je mailadres door en je krijgt asap een invite in je mailbox. Je kan daarna in je browser op https://wordpressbelgium.slack.com inloggen of een client installeren op jouw device(s).

En geen paniek: om al het gebabbel overzichtelijk te houden, zijn er verschillende kanalen en je kiest zelf welke je wil volgen. Bv
#general
#wpantwerp
#wordcamps (wie gaat waar naartoe?)
#issues
#jobs
#showcase
In #wpantwerp starten we een wekelijks ‘spreekuur’: elke maandag van 20:30 tot 21:30. Dave, Veerle en Csaba proberen dan alvast online te zijn wanneer mogelijk. We’ll meet?

Stuur me een invite, pls!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


 

Wil je meer info over waarom WordPress community voor Slack heeft gekozen of wil je ook toegang tot het make.wordpress Slack team?  Check https://make.wordpress.org/chat.

Thema door Anders Norén